Jong Nederland HDL

16+ weekendje Ardennen. 27-28-29 mei

5 juni 2012
 

Op vrijdag 27 mei vertrokken we vol goede moed naar de Ardennen met 6 leden en 3 leiding.
Maar toen we net over de Belgische grens begaf de auto van Teun het. Hij wilde niet meer vooruit. Nadat een paar leden vooruit zijn gegaan om alvast de tent op te zetten kwam de rest dan ook zo'n 2 uur later aan. Helaas in de stromende regen.
De volgende ochtend was het echter weer stralend weer! Het zonnetje scheen en na een lekker ontbijt gingen we naar de eerste activiteit. Paintballen! Verschillende spellen en rode plekken later was het uur om en gingen we, na een drankje, door naar de volgende activiteit.
We gingen de grotten van Remouchamps bekijken. Eerst kregen we wandelend een rondleiding en later gingen we met een bootje nog verder de grotten in. Daarna gingen we weer ergens wat drinken. Toen er boodschappen waren gedaan en we weer terug waren op de mini-camping hebben we een poging tot barbecue├źn ondernomen, maar dit was niet zo'n succes. 'S avonds hebben we gezellig rondom het kampvuur gezet en weerwolven van Wakkerdam gedaan met een scoutinggroep uit Nieuwkerk.
Zondag hebben we alle spullen ingepakt en zijn we laat in de ochtend weer terug naar Heeswijk-Dinther gereden. Deze keer zonder autopech. Al met al was het een geslaagd weekendje en hebben we leuke dingen gedaan!                            

foto_1_

Copyright © 2020 Jong Nederland HDL. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.