Jong Nederland HDL

Kerstboomverbranding Heeswijk-Dinther-Loosbroek

Aankomende zaterdag is het weer tijd om alle inmiddels vergeelde kerstbomen op een stapel te gooien en te ontbranden. De brandweer zal weer aanwezig zijn om het geheel onder controle te houden. De kerstboomverbranding wordt dit jaar weer georganiseerd door de vrijwilligers van Jong Nederland HDL.
Op de dat zelf kunnen de kerstbomen worden ingeleverd tussen 10:00 en 17:00, daar staat een vrijwilliger van Jong Nederland klaar om de boom in te nemen en in ruil daarvoor krijgt u een loterijnummertje. Met dit nummertje maakt u kans op geweldige prijzen die we rond zeven uur verloten. Per boom 1 nummer, dus hoe meer bomen hoe meer kans!
Vanaf 19:00 begint het vuur en wordt er door de vrijwilligers gratis peperkoek en chocolademelk uitgedeeld. Aansluitend is dan de loterij. De weersvooruitzichten zijn goed en we zullen er sowieso lekker warm bij zitten...
Tot zaterdag!

Locatie: Kruising Rodenburgseweg / Beukendreef (zelfde als vorig jaar)
Bomen inleveren: tussen 10:00 en 17:00
Bomen inleveren loosbroek: Schaapsdijk
Start vuur: 19:00

Kamp in Berghem

18 maart 2016

 

Het zomerkamp vind dit jaar plaats in Berghem. Zoals jullie gewend zijn is het in de eerste week van de basissschoolvakantie: van zaterdag 23 tot en met vrijdag 29 juli.
De kampvoorbereidingen zijn in volle gang en de kampformulieren zijn uitgedeeld. Heb je je nog niet ingeschreven? De inschrijvingen eindigen op zondag 3 april, dus zorg dat je op tijd je kampbrief inlevert.

 

En dit zomerkamp wil je niet missen! We hebben een nieuwe kampleider en het kampprogramma gaat her en der veranderen. Denk aan: lange looptocht eruit, extra gave activiteiten erin, en zo nog meer! 
 

Anders is ook dat de oudermiddag komend jaar veranderd wordt in een ouderavond, compleet met bonte avond door alle deelnemers van het kamp. De ouders zijn welkom op donderdagavond 28 juli van 19:00 tot 20:30.

 

Foto's Kerstboomverbranding

11 januari 2016
 

Afgelopen zaterdag vond de kerstboomverbranding plaats, welke erg geslaagd was! In grote getalen werd er genoten van het vuur, de warme chocolademelk en de peperkoek. 


De redactie van de Hadeejer.nl heeft erg mooie foto's gemaakt, zie hier:

http://www.hadeejer.nl/dorpsnieuws/14770-de-kerstboomverbranding-in-hdl

Teun Pepers verkozen tot 'Jonge Actieve Hadeejer'

11 januari 2016
 

Afgelopen donderdagavond 7 januari is voorzitter Teun, tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Actief Burgerschap HD, verkozen tot 'Jonge Actieve Hadeejer 2015'. Hij is al vele jaren actief als leiding binnen onze vereniging en betrokken bij de organisatie van o.a. de afgelopen tien jaar Veldslag, verschillende toernooien en de nieuwe Jeugdzeskamp. Tijdens de uitreiking werd hij ook wel een 'organisatorische duizendpoot' en een 'manusje-van-alles' genoemd. Naast Jong Nederland heeft Teun ook veel gedaan voor Stichting Ranja.


Een verslag van de avond is te lezen op de website van de Hadeejer.
 

Kerstboomverbranding 

6 januari 2016


Aanstaande zaterdag organiseren we de kerstboomverbranding op een nieuwe locatie: de Rodenburgseweg. Vanaf 10 uur mogen de kerstbomen aangesleept worden om om 7 uur, onder het genot van warme chocolademelk, te genieten van een warm vuurtje. Ook dit jaar is er weer een loterij met spetterende prijzen. Tot zaterdag!
 

Copyright © 2020 Jong Nederland HDL. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.