Jong Nederland HDL

Over Jong Nederland HDL

 

Beste bezoeker,
 

Jong Nederland HDL is een jonge en enthousiaste vereniging in Heeswijk-Dinther. Al meer dan zestig jaar verzorgen wij dagelijks een uitdagend kinderprogramma voor alle kinderen uit de Heeswijk-Dinther en de omgeving. Voor elke leeftijdscategorie hebben we een aparte groep die elke week bij elkaar komen om samen te spelen. Dit allemaal onder begeleiding van ons jonge enthousiaste team van vrijwilligers.
 

Spel, creativiteit en buitenleven staan bij Jong Nederland hoog in het vaandel. De activiteiten zijn heel divers en in onze blokhut kunnen we daar ruimte aan bieden. Zo sporten we in de speelzaal, paaltjesvoetbal, tjoekbal, volleybal en trefbal zijn een aantal voorbeelden. Ook hebben we een uitklapbaar podium dus de nodige playbackshows en voorstellingen zijn daar al ten toon gespreid. Op het speelveld hebben we ruimte om te pionieren, te voetballen en de meer eigenzinnige spellen te doen zoals fort bal en bull doggen. In de knutsel en ledenruimte binnen is ruimte om gezellig bij te kletsen en te knutselen.

 

Kinderen mogen altijd komen kijken bij Jong Nederland en zullen zien dat we een fantastische vereniging zijn voor kleine kinderen tot en met pubers. Naast de groepsbijeekomsten organiseren we nog een bult meer activiteiten, zoals de Jeugdzeskamp, de kersstal, de kerstboomverbranding, de WinterWandelTocht, we staan op de braderie met een kinderprogramma, weekendjes, toernooien en nog van allerlei uiteenlopende en geweldige activiteiten. Kenmerkend voor Jong Nederland HDL is het jaarlijkse zomerkamp: een week lang back-to-basic kamperen in de bossen.

 

Bekijk dit filmpje, en je weet binnen twee minuten precies wat Jong Nederland is. Wil je een keer komen kijken of wil je meer informatie? Kijk verder op onze site, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon lekker langs!

 

 
Werkt het filmpje hierboven niet? Gebruik dan deze link.
Copyright © 2020 Jong Nederland HDL. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.