Jong Nederland HDL

Leiding worden?

 

De leiding van Jong Nederland bestaat geheel uit vrijwilligers. Elke week offeren onze kanjers zich op om bij Jong Nederland voor kinderen leuke activiteiten te organiseren. 

 

De leiding van JN HDL houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van de wekelijkse groepsbijeenkomsten van onze leden. Anderhalf uur lang wordt er dan een leuk programma neergezet dat aansluit bij de interesses van de jeugdige Jong Nederlanders. Daarnaast organiseert de leiding diverse activiteiten zoals het kamp en toernooien.

 

Leiding komt grotendeels (ongeveer de helft) voort uit jonge enthousiastelingen die als lid bij Jong Nederland actief zijn geweest. We kunnen echter niet zonder aanwas van buitenaf! Meld je dus als het je leuk lijkt mee te draaien met ons.

 

Als bedankje voor de leiding hebben we elk jaar een 'leidingweekend' en zijn er verschillende activiteiten georganiseerd door het landelijk voor de leiding. Daarnaast bouw je je cv op, heb je leuke contacten met leeftijdsgenoten en draag je je steentje bij aan onze samenleving. 

Copyright © 2020 Jong Nederland HDL. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.