Jong Nederland HDL

Weekendje Junioren Jongens                             

4 maart 2013
 

Het begon al kei leuk. Want we gingen een super coole plokkiege harlem shake maken. Als je de super coole plokkiege harlem shake klik dan hier . daarna hadden we nog gekubbt . en toen kwam Merijn (ZEER LAAT) en toen kon het beginnen. We begonnen te rijden en je denkt het  niet maar  van heeswijk-dinther   naar oss duurt 2 uur . ( guilermo kan dus echt geen gps lezen). Eenmaal aangekomen gingen we Peets talent voor skiën bekijken (hahaha hij kan er niks van). Wij (de junioren Jongens) waren natuurlijk superplokkiegoed en zoefden met wel een miljard km/h van de berg af.
 

Na een lekker frietje en wat ranja gingen we weer op weg. Naar een scoutingterrein in nistelrooij. Eerst gingen we super duperpuper gezellig uitpakken en bedjes opmaken. Nadat we over heerlijk in de buiten lucht hebben paaltjes gevoetbald en een super  lekker gegeten hebben   gingen we in de blokhut hangen. Toen we daar klaar mee waren gingen we een cash route lopen ps. Op Viking schatten jacht toen we weer aan het hangen waren ging de deur open voor de FILM. Tijdens de film dachten 2 mensen om even te slapen. Toen de film was afgelopen, moesten we naar bed. Maar een echte junioren jongen gaat natuurlijk nooit slapen.
 

’s Ochtends waren we ook weer veel te vroeg op en maakten we veel te veel herrie, waardoor onze superplokkie leiding niet hun welverdiende rust kon pakken. Na het opruimen gingen we op walvisjacht. Met pijl en boog en een blaaspijp mochten we schieten op een bord en natuurlijk was elk schot midden in de roos. Volledig uitgeblust gingen we daarna naar huis. Na 2 dagen oefenen met de GPS ging dat wel goed en reden we in een rechte lijn naar de blokhut.


Het was superplokkie en we kunnen niet wachten tot we weer mogen.

 

Groetjes de Junioren Jongens

deze

Copyright © 2020 Jong Nederland HDL. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.