Jong Nederland HDL

Avonturenland Maxioren                                  

25 februari 2012
 

Vandaag (zaterdag 25 februari) zijn de rakkers en de zwaluwen naar Avonturenland in Den Bosch gegaan. Dit deden we niet zomaar, als bedankje voor de inzet van onze leden voor de worstenbroodactie! We vertrokken in alle vroegte vanaf de blokhut. Het rijden en het vervoer verliep vlekkeloos en iedereen was op tijd in Den Bosch. Behalve Dennis (van de leiding) die lag om half 11 nog lekker te slapen en Bram (leiding) moest hem op komen halen.

Nadat we binnenkwamen waren er al tafels voor ons klaargezet, helaas stonden er bordjes met ‘scouting’ dus die hebben we maar snel van tafel geveegd.

De leden daarna heel avonturenland gaan verkennen en kwamen zich na enige tijd weer keurig melden bij de leiding. (meestal voor ranja /water /snoep /wc/ eten/aandacht etc) Terwijl een paar leiding ook avonturenland afstruinden kon de rest het maxiorenweekendje voorbereiden (28 en 29 april).

Maar toen kwam er slecht nieuws Jeffrey van de rakkers was heel erg hard gevallen. Hij was hard op zijn hoofd terecht gekomen en het zag er nogal eng uit, maar na de uitstekende EHBO van de medewerkers van avonturenland zag het er alweer beter uit en voelde Jeffrey zich weer top. Later kregen we frietjes met wat snacks en hadden de leden weer genoeg energie met voetballen, springen, klauteren, stoeien, tikken en glijden.

Toen we weggingen kregen we nog een ijsje of een zakje chips en zaten de leden doodmoe in de auto terug naar de blokhut!

Een geslaagde dag.

Groetjes van de leiding

                                                                        avonturenland

 

Copyright © 2020 Jong Nederland HDL. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.