Jong Nederland HDL

Informatie Jeugdzeskamp HDL

De inschrijving voor de Jeugdzeskamp 2018 is geopend! 

 

Wat is Jeugdzeskamp HDL?

Jeugdzeskamp HDL is een sport- en spelevenement dat wordt georganiseerd door Jong Nederland HDL. De eerste editie vond in 2015 plaats en was een groot succes. Het is voor alle jeugd van 7 tot en met 15 jaar oud van Heeswijk-Dinther en Loosbroek, maar ook daarbuiten. In verschillende zeskamponderdelen wordt de behendigheid, balgevoel, conditie en vooral uithoudingsvermogen van jou en je team getest. Je neemt het op tegen andere teams die minstens net zo fanatiek voor de overwinning gaan. Spanning en plezier is gegarandeerd!

Jeugdzeskamp HDL 2018 zal plaatsvinden op zondag 9 september van 9:00 tot 17:00. 

 

Hoe werkt Jeugdzeskamp HDL?

Zoek een team van 8 tot 12 personen bij elkaar. Dat kunnen je vriendjes, sportgenootjes, klasgenootjes broertjes of zusjes zijn. Maakt allemaal niet uit.

Wat wel belangrijk is: je team moet een teamleider hebben van 18 jaar of ouder. De teamleider begeleidt het team door te zorgen dat iedereen netjes op tijd bij alle spellen verschijnt, maar doet zelf niet mee aan de spellen. Het is ook de contactpersoon voor ons, de organisatie. Via de teamleider communiceren we alles wat de teams moeten weten.

Je team moet in 1 van de 3 leeftijdscategorie├źn passen: 7 tm 9 jaar, 10 tm 12 jaar en 13 tm 15 jaar. Nu kan dat ooit lastig zijn. Zul je net zien dat je vriendje net 13 is geworden, mag hij dan niet met je team meedoen? Daarom vinden we het ok als 1 deelnemer maximaal 1 jaar afwijkt van de leeftijdscategorie waarbij je team hoort. Voor eventueel meer uitzonderingen: neem gerust contact met ons op. Het maakt niet uit hoeveel jongens en meisjes er in een team zitten. Er zijn hiervoor geen aparte categorie├źn.

 

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan door op onderstaande link te klikken. Je komt dan op een pagina waar je al je gegevens kunt invullen die de organisatie nodig heeft.

Zodra je inschrijving verwerkt is, krijg je een mailtje met een bevestiging van inschrijving. Dit wordt met de hand gedaan, dus wees geduldig.
Deelname kost 25 euro per team. 
Inschrijven is mogelijk tot 15 juli aanstaande. Teams die vorig jaar hebben meegedaan zijn gegarandeerd van deelname als ze zich voor 20 juni aanmelden.

 

 

Schrijf je hier in!

Foto's

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Copyright © 2019 Jong Nederland HDL. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.