Jong Nederland HDL

Informatie Jeugdzeskamp HDL

 

 

De inschrijving voor de Jeugdzeskamp 2019 opent op 1 mei aanstaande

 

 

Wat is Jeugdzeskamp HDL?

Jeugdzeskamp HDL is een sport- en spelevenement dat wordt georganiseerd door Jong Nederland HDL. De eerste editie vond in 2015 plaats en was een groot succes. Het is voor alle jeugd van 7 tot en met 15 jaar oud van Heeswijk-Dinther en Loosbroek, maar ook daarbuiten. In verschillende zeskamponderdelen wordt de behendigheid, balgevoel, conditie en vooral uithoudingsvermogen van jou en je team getest. Je neemt het op tegen andere teams die minstens net zo fanatiek voor de overwinning gaan. Spanning en plezier is gegarandeerd!

Jeugdzeskamp HDL 2019 zal plaatsvinden op zondag 8 september van 9:00 tot 17:00. Het evenement wordt, net als vorig jaar, gehouden op het veld gelegen naast Droevendaal 2.

 

Hoe werkt Jeugdzeskamp HDL?

Zoek een team van 8 tot 12 personen bij elkaar. Dat kunnen je vriendjes, sportgenootjes, klasgenootjes, broertjes of zusjes zijn. Maakt allemaal niet uit.

Wat wel belangrijk is: je team moet een teamleider hebben van 18 jaar of ouder. De teamleider begeleidt het team door te zorgen dat iedereen netjes op tijd bij alle spellen verschijnt, maar doet zelf niet mee aan de spellen. De teamleider is ook het contactpersoon voor ons, de organisatie. Via het e-mailadres van de teamleider communiceren we alles wat de teams moeten weten.

Je team moet in 1 van de 3 leeftijdscategorie├źn passen: 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. Nu kan dat ooit lastig zijn. Zul je net zien dat je vriendje net 13 is geworden, mag hij dan niet met je team meedoen? Daarom vinden we het ok als 1 deelnemer maximaal 1 jaar afwijkt van de leeftijdscategorie waarbij je team hoort. Voor eventueel meer uitzonderingen: neem gerust contact met ons op. Het maakt niet uit hoeveel jongens en meisjes er in een team zitten. Er zijn hiervoor geen aparte categorie├źn.

 

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan door op onderstaande link te klikken. Je komt dan op een pagina waar je al je gegevens kunt invullen die de organisatie nodig heeft.

Zodra je inschrijving verwerkt is, krijg je een mailtje met een bevestiging van inschrijving. Dit wordt met de hand gedaan, dus wees geduldig.
Deelname kost 25 euro per team. 
Inschrijven is mogelijk vanaf 1 mei tot 1 juli. Aan de zeskamp kunnen maximaal 32 teams deelnemen.

 

Wat als er meer teams inschrijven dan er kunnen deelnemen?

Teams die zich voor 22 mei inschrijven zijn in principe verzekerd van deelname. Mocht het zo zijn dat er voor 22 mei al meer teams hebben ingeschreven dan de 32 teams die kunnen deelenemen, dan zal er geloot worden welke teams mogen deelnemen.
Voor teams die zich na 22 mei inschrijven geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Bij voorafgaande edities van Jeugdzeskamp HDL werd er een voorrangsregeling getroffen voor teams die het voorafgaande jaar hadden deelgenomen. De organisatie heeft besloten om van deze voorrangsregeling af te stappen en over te gaan op het hierboven genoemde systeem. We organiseren een evenement voor kinderen en vinden dat iedereen die graag mee zou willen doen een gelijke kans verdient.

 

Schrijf je hier in!

 

 

 

Benieuwd naar beelden van vorig jaar?

Klik op bovenstaande afbeelding en bekijk de aftermovie!

 

 

Copyright © 2019 Jong Nederland HDL. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.