Jong Nederland HDL

Inschrijfformulier Jeugdzeskamp HDL 2020

 

Schrijf je in met dit formulier in voor de Jeugdzeskamp van Jong Nederland HDL, die op zondag 13 september plaats zal vinden. De velden met een sterretje zijn verplicht.

 

Zorg dat je deze informatie hebt gelezen voor je je inschrijft. Voor vragen, mail ons op zeskamp@jongnederlandhdl.nl.

Teaminformatie

Vul hier informatie in over je team. Kies een naam, aantal deelnemers (moet tussen 8 en 12 personen liggen) en geef aan in welke leeftijdscategorie het team zit. Er mag 1 teamlid maximaal 1 jaar afwijken van de leeftijdscategortie. Voor eventueel andere uitzonderingen, mail ons.

Teamleider

Vul hier de gegevens in van de teamleider. De teamleider is tevens het contactpersoon. Het e-mailadres zal gebruikt worden voor informatievoorziening en verdere verwerking van de inschrijving.

Let op: de teamleider moet 18 jaar of ouder zijn en neemt zelf geen deel aan de spellen!

 

Deelnemers

Geef hier de namen en geboortedatums van alle deelnemers op. Is je team nog niet compleet? Of ben je bang dat je team nog wijzigt na je inschrijving? Geen zorgen, dat kunnen we oplossen. Mail wijzigingen gewoon naar zeskamp@jongnederlandhdl.nl. Dus schrijf je gerust alvast in.

Opmerkingen

Heb je opmerkingen, bijvoorbeeld over de samenstelling van het team? Of zijn er zaken die wij van een van de deelnemers moeten weten? Vul dat dan hier in.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec
Copyright © 2020 Jong Nederland HDL. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.